Refernet-Hungary Facebook

  Cedefop fotópályázat a szakképzésről

   

  Az Európai Szakképzés-fejlesztési Központ  (Cedefop) egy fotópályázatot írt ki a szakképzésben résztvevők számára. Olyan fényképeket kell készíteni és beküldeni, amelyek a szakképzés világában szerzett kollektív élményeket mutatják be.  A pályázati kiírás  értelmében egyazon intézményből több különböző tanulói csoport is küldhet be pályázatot. A pályázaton legfeljebb 3 személyes csapatok vehetnek részt. A csapatoknak 3-5 képből álló történetet kell elmesélniük (pl. illusztrálni a napi tanulási folymatokat, egy termék elkészítését, egy külföldi tanulmányúttal kapcsolatos élményt). A képekhez tartozó kísérő szöveg nem haladhatja meg a 100 szót.  A pályázatok beküldési határideje július 15, 23:59, középeurópai idő (CET) szerint.

  Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztóra az Európai Szakképzési Hét zárórendezvényén, 2017. november 24-én kerül sor Brüsszelben.

  A fotópályázattal kapcsolatos további információ a következő linken érhető el:  

    

  http://www.cedefop.europa.eu/en/content/cedefopphotoaward-2017-rules-and-application-form

   

  H-1089 Kálvária tér 7
  Budapest, Magyarország

  Telefon: (+36 1) 477-5600

  Email:  gomorineoj@nive.hu

  © 2016 ReferNet Magyarország
  Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\inetpub\wwwroot\nive\site\refernet\modules\mod_menu\helper.php on line 97