Refernet-Hungary Facebook

  Munkaerő-piaci információs (LMI) eszköztár a pályaorientáció jegyében

  Az eszköztár az egész életen át tartó pályaorientációt érintő munkaerő-piaci információk szerepével, valamint a munkaerő-piaci információk információs és kommunikációs technológiai (ICT) eszközök segítségével az egész életen át tartó pályaorientációban történő integrációjával foglalkozik.

  Az LMI-eszköztár célja, hogy felhívja a figyelmet az LMI és ICT jelentőségére és létjogosultságára az egész életen át tartó pályaorientációban, alapvető betekintést és példákat nyújtson, valamint áttekintést adjon a hasznos erőforrásokról. 

  Az LMI-eszköztár az Európai Unióban az egész életen át tartó pályaorientáció területén dolgozó karrier-tanácsadási szakemberek, illetve a szakterület iránt érdeklődők számára készült. 

  Az eszköztár végezetül az egész életen át tartó pályaorientáció színvonalának javításához is hozzá kíván járulni. Örömmel veszünk bármely megjegyzést és javaslatot az eszköztár olvasóitól.

   

  További információt a következő linken lehet elérni: Munkaerő-piaci információs (LMI) eszköztár

  H-1089 Kálvária tér 7
  Budapest, Magyarország

  Telefon: (+36 1) 477-5600

  Email:  gomorineoj@nive.hu

  © 2016 ReferNet Magyarország

  Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\inetpub\wwwroot\nive\site\refernet\modules\mod_menu\helper.php on line 97