Használati útmutató


1. Intézmény regisztrációja

 • Kattintson a fõoldalon található Intézmény regisztráció hivatkozásra
 • Az Intézményi adatok ûrlapot töltse ki, majd nyomja meg a "Tovább" gombot.
 • Ellenõrizze a megadott adatokat az Intézményi adatok végsõ ellenõrzése adatlapon. Ha módosítani szeretne valamelyik megadott adaton, akkor kattintson a "Vissza" gombra, ellenkezõ esetben haladjon tovább az "Adatok rendben" gomb megnyomásával
 • Olvassa végig a tájékoztató szöveget, majd nyomja meg a "Befejezés" gombot

A "Befejezés" gomb megnyomása után a program visszatér a Fõoldalra. A regisztráció érvényesítéséhez szükséges hivatkozás és a bejelentkezéshez szükséges azonosító és jelszó automatikusan elküldésre kerül a regisztrációnál megadott e-mail címre!

2. Regisztráció érvényesítése és belépés

 • A kapott levélben (feladója: NSZFH Informatika) kattintson elõször a regisztráció érvényesítéséhez szükséges hivatkozásra, vagy másolja be a böngészõjébe és nyomjon enter-t.
 • Bejelentkezés ablakban adja meg a levélben található azonosítóját és jelszavát és nyomja meg a "Belépés" gombot. A nevezések határidejének lejártáig bármikor vissza tud lépni ugyanezzel az azonosítóval és jelszóval és megtekintheti/módosíthatja/törölheti a korábbi nevezéseket.

3. Tanulói nevezések

 • Válasszon a Minisztériumok meghirdetett versenyei közül és kattintson a "Tovább" gombra
 • Válassza ki azt a versenyt amelyikre nevezni akarja a tanulókat és kattintson a verseny nevére
 • A Tanulók nevezése beviteli ûrlapon adja meg a tanulók személyes adatait: tanuló neve, neme, születési dátuma, érettségi ill. szakmai vizsgájának évét (továbbá egyes szakképesíté-seknél meg kell adni egyéb specifikumokat is, pl.: idegen nyelv, alkalmazott program neve stb.) majd kattintson az "Adatok rögzítése" gombra
 • Ellenõrizze a Tanulók nevezése ûrlap alatt található Nevezések a tanulmányi versenyre táblázatban a megadott tanulói adatok helyességét. Ha hibásan rögzített tanulói adatokat tartalmaz, akkor kattintson a törölni kívánt tanulói adatok sorában lévõ "Törlés" gombra, majd rögzítse újra a tanuló helyes adatait.
 • A felsõ sorban lévõ Nevezett tanulók összesített listája gombra kattintva megtekintheti az eddigi nevezéseinek összesítését. Itt lehetõség van az összesítés kinyomtatására (Jelentés nyomtatása) és a regisztrációnál megadott email címre való elküldésére (Jelentés elküldése emailben). A tanulói adatok módosításához kattintson a megfelelõ táblázat jobb felsõ sarkában lévõ "Módosítás" gombra.

4. Elfelejtett jelszó újraküldése

Ha elfelejtette jelszavát kattintson a fejlécben lévõ ("Belépés" gomb melletti) "Elfelejtette jelszavát?" hivatkozásra, majd adja meg az azonosító nevét, amit a regisztrációnál megadott. Ezután kattintson a "Küldés" gombra és a belépéshez szükséges adatokat megküldjük e-mailben.

SSL

Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Hivatal
1089 Budapest, Kálvária tér 7