A GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 „21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése” című kiemelt projekt egy olyan országos jelentőségű program, amelyet a Kormány a programot lebonyolító szervezetekkel, azaz az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt., és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal együttműködésével valósít meg.

A projekt kiemelt célja az oktatási és képzési rendszerek munkaerő-piaci igényekhez való igazodásának javítása, a tanulásból a munkába történő átmenet megkönnyítése, a szakmai oktatás és a képzési rendszerek megerősítése és minőségének javítása többek között hatékonyabb széleskörű pályaorientációval, az informatikai rendszerfejlesztéssel, a validáció mérés-módszertani rendszerének fejlesztésével, digitális tananyagok fejlesztésével, a munkaalapú tanulási rendszerek (Műhelyiskola, Dobbantó program) bevezetésével, a duális képzés erősítésével.

Főkedvezményezett IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.
Cím A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése
Támogatás összege Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program forrásaiból
10 384 660 000 forint, a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program forrásaiból 3 915 340 000 forint
Támogatás mértéke 100%
Megvalósítás időtartama 2017. június 1 - 2023. május 31.


Megvalósítók

A projektet az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) valósítja meg.

Elérhetőség

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
GINOP-6.2.4
H-1085 BUDAPEST, BAROSS UTCA 133.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.