Főmenü

Hírek

A TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 projekt szakértő-kiválasztása 2.

Tisztelt Szakértő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy folyamatos beadási határidejű szakértői pályázati felhívás útján frissítjük a Nemzeti Munkaügyi Hivatal szakértői adatbázisát. Elsősorban szakképzési és felnőttképzési szakemberek jelentkezését várjuk.

Bővebben...

A TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 projekt szakértő-kiválasztása

Tisztelt Szakértő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy folyamatos beadási határidejű szakértői pályázati felhívás útján frissítjük a Nemzeti Munkaügyi Hivatal szakértői adatbázisát. Elsősorban szakképzési és felnőttképzési szakemberek jelentkezését várjuk.

Bővebben...

Módosult a szakképző intézmények szakmai tanárainak képzése érdekében kiírt pályázat beadási határideje


Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-2.2.6-13/1 jelű, „A szakképző intézmények szakmai tanárainak képzése” című pályázati felhívás benyújtási határidejét az NFÜ - 2013. április 15-ig – meghosszabbította.

Kérjük a szakképző intézmények és fenntartóik képviselőit, hogy lehetőségük szerint éljenek a pályázati felhívás nyújtotta alkalommal, mely az iskolák s egyúttal a szakképzésben közreműködő pedagógusok számára ad segítséget ahhoz, hogy a köznevelési és szakképzési törvényben előírt új végzettségi feltételeket teljesítsék.

 

További információ »

NMH SZFI gondozásában nyilvánosságra hozott szóbeli vizsgafeladatok


Tisztelt Vizsgaszervezők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. március 1-től nem kell papír alapon megrendelni az NGM, EMMI, NFM hatáskörébe tartozó szakképesítések esetében az NMH SZFI gondozásában nyilvánosságra hozott szóbeli vizsgafeladatokat. Ezek ingyenesen letölthetők a honlapunkról és felhasználhatók a vizsgán.

Papír alapú megrendeléssel akkor kell élniük a továbbiakban, ha a szóbeli vizsgafeladatok nem található meg a honlapon. Az elkészült vizsgafeladatok felkerülnek a honlapunkra, ahonnan a későbbiekben ingyenesen letölthetőek és felhasználhatók a vizsgán.

A módosítás alatt álló – az OKJ-ról szóló – 150/2012. (VII. 6.) Korm. rendeletben található szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek LEGFRISSEBB munkaanyagai

A módosítás alatt álló OKJ (150/2012. (VII. 6.) Korm. rendelet) szakképesítéseinek szakmai és vizsgakövetelményei –munkaanyagként – az alábbi helyről tölthetők le: tovább »

Bővebben...

A módosítás alatt álló – az OKJ-ról szóló – 150/2012. (VII. 6.) Korm. rendeletben található szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek munkaanyagai

A módosítás alatt álló OKJ (150/2012. (VII. 6.) Korm. rendelet) szakképesítéseinek szakmai és vizsgakövetelményei – nem végleges munkaanyagként – az alábbi helyről tölthetők le: tovább »

Bővebben...

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet módosítását érintő szakmai és vizsgakövetelmények munkaanyagai

A nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet módosításáról szóló, előkészítés alatt álló NGM rendelet tervezetében található szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményei – nem végleges munkaanyagként – az alábbi helyről tölthetők le: tovább »

Bővebben...

Jelentkezzen Ön is szakmai vizsgaelnöknek!

A közszférában alkalmazandó nyugdíjpolitikai elvekről szóló 1700/2012. (XII. 29.) Korm. határozattal összefüggésben a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Igazgatósága (NMH SzFI) az érvényes szakmai vizsgaelnöki engedéllyel rendelkezők adatbázisának bővítését tűzte ki célul.
Az alábbi szakmacsoportokban, az NMH SzFI hatáskörébe tartozó szakképesítések tekintetében várjuk pályázataikat: tovább »

Bővebben...

A Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész 2012. évi decentralizált kerete terhére kiírt pályázat eredménye

Tisztelt Pályázók!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész decentralizált kerete terhére kiírt pályázatról a nemzetgazdasági miniszter meghozta döntését. A nyertes pályázók az általuk pályázott összeggel megegyező mértékű, vagy csökkentett összegű támogatásban részesülnek. A csökkentés mértéke a pályázott támogatási összegnek maximum 20%-a. A benyújtott pályázatok eredményéről valamennyi pályázó a jogszabályi előírásoknak megfelelően írásban értesítést kap.

A nyertesek nevét és a megítélt támogatás összegét régiók szerint, megyénként az itt található táblázat tartalmazza.

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.