GINOP 6.1.1 projekt

Képző intézményeknek


GINOP-6.1.1 Kiegészítő ajánlattételi felhívás


Tisztelt Képző Intézmények!

Megjelent a GINOP-6.1.1-15 kódszámú „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése” című kiemelt projekt III. Kiegészítő ajánlattételi felhívása, melyre 2018. október 5. péntek 12:00 óráig nyújthatják be ajánlataikat. Felhívjuk Tisztelt Ajánlattevők figyelmét arra, hogy fokozottan ügyeljenek az ajánlattételi felhívás 5. pontjában szereplő formai kritériumok betartására! Tájékoztatjuk továbbá az Ajánlattevőket, hogy a formanyomtatványokon kizárólag olyan módosítás hajtható végre, amely az adatlap kitöltésére irányul. Egyéb változtatás pl.: táblázat törlése, az adatlapon szereplő szöveg módosítása, arculati elemek törlése, módosítása nem engedélyezett.

Felhívjuk a Tisztelt Képző Intézmények figyelmét, hogy az 1. sz. melléklet kiegészült minden megye vonatkozásában a Belépés a digitalizált munka világába megnevezésű képzéssel, amelynek tematikája az Ajánlattételi felhívás 8. számú mellékletét képezi, valamint módosult az ajánlatok beadási határideje (a változás egyéb, az Ajánlattételi Felhívással kapcsolatos határidőt nem érint). Az ajánlatok módosult beadási határideje: 2018. október 8. 12:00 óra.

Ajánlattételi felhívás és mellékletei:


Bírálati szempontok:


GYIK

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.1-15-2015-00001 KIEMELT PROJEKT H-1089 Budapest, Baross utca 133. E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.