Szakmai követelménymodul kereső

Üdvözöljük!

A keresőprogram adatbázisa a 150/2012. (VII. 6.) Korm. rendelettel kiadott, hatályos Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképesítések moduljainak felsorolását, leírását tartalmazza, valamint a szakképesítések egymáshoz történő kapcsolódásait mutatja. Segítségével az egyes szakképesítésekhez tartozó szakmai követelménymodulokról tájékozódhat, illetve a szakmai és vizsgakövetelmények 4. fejezetében szereplő szakmai követelménymodulok részletes leírását megtekintheti és letöltheti PDF formátumban.

Tudjon meg többet »

A szakképzés és felnöttképzés szolgálatában

Üdvözöljük!

A keresőprogram adatbázisa a 2012-ben és 2013-ban kiadott moduláris Országos Képzési Jegyzékekben szereplő szakképesítések moduljainak felsorolását, leírását tartalmazza, valamint a szakképesítések egymáshoz történő kapcsolódásait mutatja. Segítségével az egyes szakképesítésekhez tartozó szakmai követelménymodulokról tájékozódhat illetve a szakmai és vizsgakövetelmények 4. fejezetében szereplő szakmai követelménymodulok részletes leírását megtekintheti és letöltheti PDF formátumban.

A szakképzés és felnöttképzés szolgálatában

Tudjon meg többet »

Szakmai és vizsgakövetelmények


A szakképesítésért felelős miniszter által rendeletben kiadott központi képzési dokumentum, amely meghatározza az adott szakképesítés komplex szakmai vizsgájára történő felkészülés szakmai követelményeit, feltételeit és azokat a követelményeket, amelyeket a komplex szakmai vizsga során szükséges teljesíteni.

Tovább »

Szakképzési kerettantervek


Az iskolai rendszerű szakképesítések szakmai és vizsgakövetelménye alapján kidolgozott, a szakképesítés követelményei átadásának tartalmát és menetét leíró egységes, 2013. szeptemberétől a szakiskolai képzésben szakképesítésenként, a szakközépiskolákban ágazatonként és szakképesítésenként kötelezően alkalmazandó dokumentum.

Tovább »

HÍD és SNI szakmai tantervi adaptációk

A köznevelési HÍD programokban és a sajátos nevelési igényű (SNI) tanulókat felkészítő speciális szakiskolákban oktatható szakképesítések követelményeinek részletes tartalmát, a követelmények átadásának menetét leíró, a képzés megszervezéséhez szükséges - szakképzési kerettanterv alapján készült -, a szakképzésért felelős miniszter által jóváhagyott dokumentum.

Tovább »