ECVET-ASSET projekt
KEZDÕLAP  |   ECVET  |   ECVET-ASSET  |   KAPCSOLAT
ECVET-ASSET projekt

Jelenlegi tartalom:  Elérhetõség / Jogi nyilatkozat


Jogi nyilatkozat

Copyright - Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Intézet - Minden jog fenntartva

A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.


A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Miniszterelnöki Hivatal elõzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntetõ Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzõi jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelõ paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Elõzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetõk el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérõ célra.

A honlap tartalmának szerzõi joga (különös tekintettel a fényképekre) a Miniszterelnöki Hivatalt illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzõi joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelõen kel eljárni.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetõk más online szolgáltatásokban. A Hivatal fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésrõl az alábbi címen kérünk bejelentést.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a informatika@nive.hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

Nemzeti Szakképzési
és Felnõttképzési Intézet

ECVET-ASSET projekt
H-1085 Budapest, Baross utca 52.
Telefon: +36 1 434-5600
Fax: +36 1 210-1063