ECVET-ASSET projekt
KEZDÕLAP  |   ECVET  |   ECVET-ASSET  |   KAPCSOLAT
ECVET-ASSET projekt


Tisztelt Látogatók!

Az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i Ajánlás az Európai szakoktatási és szakképzési kreditrendszer (ECVET) létrehozásáról (2009/C 155/02) c. dokumentumával összhangban a Nemzetgazdasági Minisztérium Foglalkoztatásért felelõs Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Intézetben 2011. júniusától mûködik
az
ECVET Nemzeti Koordináló Pont.

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük ECVET Nemzeti Koordináló Pont honlapján, amely a Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Intézet gondozásában az Európai Bizottság Oktatási és Kulturális Igazgatósága támogatásával megvalósuló ECVET-ASSET kísérleti projekt keretében lett létrehozva.

Célunk, hogy magyar nyelven nyújtsunk tájékoztatást Önöknek az ECVET-ASSET projektrõl valamint az Európai Szakoktatási és Szakképzési Kreditrendszer (ECVET) tesztelésével, megvalósításával és továbbfejlesztésével kapcsolatos aktualitásokról.

Weboldalunk igyekszik az ECVET tárgykörébe tartozó információk legszélesebb skáláját felölelni és megosztani Önökkel. Itt megismerkedhet az un. ECVET pilot projektekkel, tájékozódhat a megrendezésre kerülõ ECVET szemináriumokról, találkozókról, olvashat a szakképzés európai szervezeteinek legfrissebb szakmai anyagaiból.

Információs tartalmainkat folyamatosan bõvítjük az intézet széleskörû hazai és nemzetközi kapcsolatai révén. Mindemellett nem könnyû olyan információkhoz hozzájutnunk, mely csak szûk körben elérhetõk, ebben kérjük az Önök segítségét. Kérem, segítsék munkánkat és írjanak nekünk, ha részesei valamely Élethosszig tartó tanulási programnak, melynek része vagy témája az ECVET hazai illetve európai szintû megvalósítása. E-mail címünk: ecvet@nive.hu

ECVET Hírek

hírek

Az ECVET szemináriumokat az Európai Bizottság szervezi és támogatja. Célja, hogy elõsegítse az ECVET bevezetését az Európai Unió tagállamaiban.
részletek »

hírek

Az Európai Bizottság EACEA/27/2011 felhívásához kapcsolódóan a Tempus Közalapítvány pályázatot írt ki olyan szakképzési szakértõk részére, akik szívesen vennének részt a Nemzeti ECVET Szakértõi Hálózat munkájában.
részletek »

hírek
  • Szeminárium
  • Következõ: Amsterdam - 2011. szeptember 12.

Az ECVET szemináriumokat az Európai Bizottság szervezi és szponzorálja. Célja, hogy elõsegítse az ECVET bevezetését az Európai Unió tagállamaiban.
részletek »

hírek
  • Workshop
  • Következõ: Berlin - 2011. október 5.

A mûhelymunkák a Felhasználói csoporttagok igényeinek megfelelõen kerülnek megszervezésre a következõ témákban.
részletek »

Nemzeti Szakképzési
és Felnõttképzési Intézet

ECVET-ASSET projekt
H-1085 Budapest, Baross utca 52.
Telefon: +36 1 434-5600
Fax: +36 1 210-1063