HÍREK

Szakképesítések keresése továbbtanulni jelentkezők részére

  • Szakképzési Díjat kapott Győri Műszaki SZC

   Kimagasló szakmai elismerésben részesült a győri Lukács iskola a szakképzés népszerűsítéséért folytatott kimagasló munkájáért. A díj célja, hogy a kiemelkedő projektek és kezdeményezések méltatásával hozzájáruljon a szakmai képzés színvonalának emeléséhez és társadalmi megbecslésének fokozásához. A díjnyertes projektet Pölöskei Gáborné Szakképzésért és felnőttképzésért felelős Helyettes államtitkár mutatta be. A díjat Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter adta át. Tovább »

   GINOP-6.1.1 Kiegészítő képzési jegyzék


   Tisztelt Képző Intézmények!

   A GINOP-6.1.1-15 kódszámú „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése” című kiemelt projekt Kiegészítő ajánlattételi felhívására beérkező ajánlatokról az Értékelő Bizottság 2018. február 9. napján meghozta döntését.
   Az alábbi mellékletben letölthető a projekt keretében 2017. december 1-jétől indítandó képzések kiegészítő jegyzéke. 2017. december 1-jétől indítandó képzések kiegészítő jegyzéke

   Szakmai tanulmányi versenyek 2017/2018

   A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezésében megrendezésre kerülő 2017/2018. tanévi szakmai tanulmányi versenyek versenymeghirdetései, versenyszabályzatai és az elődöntő eredmények a www.nive.hu/tanulmanyiversenyek oldalunkon találhatók.

További híreink »

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.