Működj! 2018 – pályázat az innovatív ötleteknek

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben 2018-ban ismét meghirdeti a Működj! pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával.

A "Működj!" pályázat célja, hogy az elektrotechnika, elektronika és informatika szakterületek meghatározó cégeinek figyelmét a kreatív, gyakorlati gondolkodású, tehetséges középiskolásokra irányítsa.

Minden pályázó, aki az ötletét megvalósítja és a működő alkotásról készült filmet határidőben megküldi, felkerül a www.muszakivagyok.hu ajánló felületére, ahol a cégek vezetői megismerhetik őket a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) ajánlásával. A beérkező pályaműveket a programban résztvevő cégek a teljes pályázati időszak alatt folyamatosan nyomon követik és támogatást nyújthatnak azon tanulóknak, akiknek az ötlete felkelti az érdeklődésüket.

Ez a megmérettetés nemcsak a diákoknak, hanem felkészítő tanáraiknak és a Szakképzési Centrumok tagiskoláinak is egyaránt jó lehetőség arra, hogy megmutathassák, mire képesek. A pályázatról bővebb információ itt érhető el: http://muszakivagyok.hu/cikk/mukodj2018

mukodjpalyazatdijatado

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.