A szakképzésben szerzett tapasztalatok bemutatására hirdet fotópályázatot az Európai Unió és a Cedefop (Európai Szakképzésfejlesztési Központ), a szakképzésben tanuló diákok számára.

A szakképzés kiválóságának előmozdítása érdekében a Cedefop harmadik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát, a #CedefopPhotoAward-ot. A 2018-as verseny témája a tanulók tapasztalatainak előtérbe helyezése, érkezzenek akár az iskolarendszerű szakképzésből, akár szakmai továbbképzésből.

Nevezni csapatokban (max. 4 fő) lehet az Európai Unió országaiból, továbbá Norvégiából és Izlandról. A jelentkezőknek fényképes történet elkészítésével kell bemutatniuk a szakképzésben szerzett tapasztalataikat, amelyet egy rövid, legfeljebb 100 szóból álló narratívával egészíthetnek ki, bemutatva a munkájuk mögött álló koncepciójukat. A sikeresen pályázók közül kerülnek kiválasztásra azok, akik a bécsi Európai Szakképzési Héten vagy a tesszaloniki Nemzetközi Filmfesztiválon vehetnek részt.

Jelentkezési határidő: 2018. július 15. 23:59 óráig
Jelentkezés módja: angol nyelvű jelentkezési lapok megküldése a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

További információ, jelentkezési lap és segítségnyújtás magyar nyelven:
http://site.nive.hu/refernet/index.php/hu/hirek/144-cedefop-fotopalyazat-immaron-harmadik-alkalommal

ReferNet és NSZFH Kommunikáció