A 2015/2016. tanévben megrendezett Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenyének zárása


A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Vezetése, mint a verseny szervezője köszönetet mond – az Emberi Erőforrások Minisztériuma hatáskörébe tartozó – a 2015/2016. tanévi Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenyének (SZÉTV) előkészítésében, lebonyolításában résztvevő hivatalos szerveknek, intézményeknek, személyeknek, hogy munkájukkal hozzájárultak a verseny sikeres lebonyolításához.


A SZÉTV lebonyolítását támogatták:

  • A Nemzetgazdasági Minisztérium anyagi forrást biztosított a verseny megszervezéséhez.
  • A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és munkatársai biztosították az elődöntő során a szükséges szerverkörnyezetet, a hozzáférési vonalat támogatva az az interaktív elődöntő zavartalan lebonyolítását.
  • A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum és Tagintézményei adtak otthont az országos szakmai tanulmányi verseny döntőjének. A sikerhez hozzájárult az intézmény Főigazgatója, az intézmény vezetői, tanáraik és valamennyi munkatársuk.
  • A versenybizottsági tagok biztosították az írásbeli, szóbeli, gyakorlati versenyrészek zavartalan lebonyolítását.
  • A szponzorok anyagi és/vagy tárgyi támogatásukkal járultak hozzá, hogy a díjazottak a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által felajánlott jutalmakon kívül értékes ajándékokkal, felajánlásokkal is gazdagodhattak.


Gratulálunk minden versenyzőnek, a felkészítő intézményeknek, tanároknak! A következő tanévhez sok sikert kívánunk!
 

SZETV 2016_1SZETV 2016_2