A 2015/2016. tanévben megrendezett speciális szakképzésben részt vevő tanulók számára meghirdetett Szakmai Tantárgyi Komplex Verseny, és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny zárása


A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Vezetése, mint a verseny szervezője köszönetet mond – az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Földművelésügyi Minisztérium hatáskörébe tartozó – a 2015/2016. tanévi Speciális szakképzésben részt vevő tanulók számára meghirdetett Szakmai Tantárgyi Komplex Verseny (SZTKV) és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) előkészítésében, lebonyolításában résztvevő hivatalos szerveknek, intézményeknek, személyeknek, hogy munkájukkal hozzájárultak a verseny sikeres lebonyolításához.


A Speciális szakképzésben részt vevő tanulók részére meghirdetett verseny lebonyolítását támogatták:

  • A Nemzetgazdasági Minisztérium anyagi forrást biztosított a verseny megszervezéséhez.
  • A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Kecskeméti Tankerületének fenntartása alá tartozó Bajai Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény adott otthont az országos szakmai tanulmányi verseny döntőjének. A sikerhez hozzájárult az intézmény Főigazgatója, az intézmény vezetői, tanáraik és valamennyi munkatársuk.
  • A versenybizottsági tagok biztosították az írásbeli, szóbeli, gyakorlati versenyrészek zavartalan lebonyolítását.
  • A szponzorok anyagi és/vagy tárgyi támogatásukkal járultak hozzá, hogy a díjazottak a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által felajánlott jutalmakon kívül értékes ajándékokkal, felajánlásokkal is gazdagodhattak.


Gratulálunk minden versenyzőnek, a felkészítő intézményeknek, tanároknak! A következő tanévhez sok sikert kívánunk!