Főmenü

Az Európai Felnőttkori Tanulás Elektronikus Platformja - EPALE


A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 2016. január 1. óta az Európai Felnőttkori Tanulás Elektronikus Platform magyarországi koordinátora. Az EPALE egy többnyelvű, nyitott közösség tanárok, oktatók, kutatók, tudományos területeken dolgozó szakemberek, politikai döntéshozók és bárki más számára, aki szakmai szerepet játszik a felnőtt tanulásban szerte Európában.

Az EPALE középpontjában a közösség áll. Célja a felnőtt tanulással kapcsolatos tartalmak - köztük hírek, blogbejegyzések, segédanyagok, eseményekre és kurzusokra vonatkozó információk - megosztása.
A közösség tagjai a honlap funkciói - köztük a fórumok és a blogokhoz tartozó hozzászólások - használata révén kapcsolatba kerülhetnek a felnőtt tanulással foglalkozó kollégáikkal szerte Európában. Az interakcióra Európa más pontjain élő kollégákkal a tematikus területeken keresztül is lehetőség nyílik, amelyek strukturált tartalmakat kínálnak az egyes témákra vonatkozóan. Itt találhatók projektek, illetve szakmai kapcsolatok építhetők ki a partnerkereső funkció segítségével.

A honlap több funkciója már magyar nyelven is elérhető.
A Platform elérhetősége: https://ec.europa.eu/epale/hu/home-page

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.