GINOP 6.1.2-15 kiemelt projekt

Az eTanácsadó-mentorok feladatai a GINOP 6.1.2-15 „Digitális szakadék csökkentése” kiemelt projektben


Az eTanácsadó-mentorok feladatköre a programban összetett, szerepük kiemelten fontos. A magánszemélyek képzésekbe történő „bevonását”, továbbá a képzésekben való „benntartását” illetően.
Az eTanácsadó-mentorok főbb feladatai:

Toborzás

Az egyes célcsoportokba tartozó személyek megkeresése, érdeklődésük felkeltése a képzések iránt, kiemelve a programban való részvétel életminőség javító lehetőségeit.

Regisztrációval egybekötött igényfelmérés

A magánszemélyek regisztrációs folyamatának támogatása a HIR felületen, a képzési igények rögzítése mellett.

Mentorálás

A képzésbe került személyek támogatása, széles körű eszközrendszer segítségével (eMoP ügyfélszolgálat, gyakorlási lehetőség biztosítása az eMoP-on, képzési tanácsadás, egyedi ügykezelés stb.), megelőzve így az esetleges lemorzsolódást.

Utókövetés

A képzést sikeresen elvégző állampolgárok életminőségében bekövetkezett változások felmérése, a képzés befejezését követő 6. hónap elteltével.


A mentorok olyan, informatikai jártassággal rendelkező segítő szakemberek, akik az IKER 1 és IKER 2 szintű képzésekben résztvevő személyeknek megfelelő segítséget nyújthatnak a program során.


Letölthető dokumentumok:

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal"Digitális szakadék csökkentése"GINOP-6.1.2-15 1085 Budapest, Baross u. 52.Postacím: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.2-15 1437 Budapest Pf. 763Telefon: (06-1) 477-5605 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.