Vizsgaszervezési keretmegállapodás komplex szakmai vizsgákhoz

dijakA vizsga megszervezéséhez a Képző intézménynek és a Vizsgaszervezőnek Vizsgaszervezési keretmegállapodást kell kötniük.

Amennyiben az Önök intézménye már rendelkezik aláírt Vizsgaszervezési keretmegállapodással, az ezen az oldalon leírtakat nem kell végrehajtania. (Intézményi adatok változása esetén kérjük, haladéktalanul módosítsa a felületen a megváltozott adatokat)

A Vizsgaszervezési keretmegállapodás megkötése a vk.mer.gov.hu internetes oldalon kezdeményezhető. Bejelentkezést követően a Megállapodás menüpontban ellenőrizze, és szükség esetén módosítsa a Képző intézmény adatait. Adatmódosítás esetén a módosításnak az OSAP rendszerfelelős részéről történő elfogadását követően tudja megtekinteni a Vizsgaszervezési keretmegállapodás szövegét, a Megállapodás nyomtatvány előállítása gombra kattintva (Kérjük, az itt megjelenő dokumentumot NE nyomtassa ki! - ez csak a megállapodás tartalmának megismerésére szolgál).

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vizsgaközpont munkatársával, aki elküldi Önnek az aláírandó Keretmegállapodást! (06-1-477-5658)

Az elkészült, három példányban kinyomtatott Vizsgaszervezési keretmegállapodás dokumentum mindhárom példányát cégszerű aláírással, bélyegzővel ellátva postai úton kérjük beküldeni az NSZFH címére.

A Vizsgaszervezési keretmegállapodásnak a Hivatal részéről is aláírt példányát a képző intézmény postai úton kapja meg.

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Vizsgaközpont

Cím: 1085 Budapest, Baross u. 52. Telefon: 06-1-477-5659 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dokumentáció kiadás-átvétel telefon: 06-1-477-5643

Ügyfélfogadás: Hétfő-Csütörtök: 8:30-16 óráig; Péntek: 8:30-13:00 óráig