A decentralizált pályázatok elszámolásának gördülékeny feldolgozása érdekében ügyintézőink munkanapokon 13-16 óra között várják az Önök elszámolásával, az elszámolás hiánypótlásával, az elszámolás elkészítését segítő program használatával kapcsolatos telefonhívásukat. Kérdéseiket a hiánypótló levélben szereplő ügyintéző telefonszámán, illetve a 06-1/431-6559 számú telefonon tehetik fel.

Hivatalunk továbbá lehetőséget biztosít az elszámolások személyesen történő hiánypótlására is, az ügyintézőnkkel előzetesen e-mailen egyeztetett időpontban.
A személyes egyeztetésre kérjük, hogy szükség szerint az elszámolás elkészítésének alapjául szolgáló (pl.: számlák) eredeti dokumentumokat is szíveskedjenek biztosítani az esetlegesen felmerülő javítások elvégzéséhez. A személyes hiánypótlás alkalmával, kérjük az elszámolásban kompetens személy (pl.: az elszámolást készítő), valamint aláírásra jogosult (cégszerű aláírásra jogosult, amennyiben a cégszerű aláírásra az aláírók együttesen jogosultak, akkor az aláírók) megjelenését is. Az aláíráshoz szíveskedjenek magukkal hozni a bélyegzőt is.