Főmenü

Országos Szak-és Felnőttképzési Tanévnyitó 2014/15-ös tanév


A Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak-és Felnőttképzési Igazgatósága a Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából az elmúlt tanévhez hasonlóan Országos Szak-és Felnőttképzési Tanévnyitót szervez.

A rendezvényre meghívást kapnak az intézményvezetők és iskolafenntartók mellett a szakképesítésért felelős tárcák és az érdekelt szervezetek képviselői is. A rendezvény a kezdődő tanév legfontosabb feladatairól és a szak-és felnőttképzés aktuális kérdéseiről ad tájékoztatást.

Időpont: 2014. augusztus 28. csütörtök 10:00 óra
Helyszín: Miskolci Egyetem, Díszaula (3515 Miskolc, Egyetem út).

  • Program
  • Térkép (Miskolci Egyetem megközelíthetősége és parkolási lehetőségek)
  • Jelentkezés tanévnyitóra (regisztráció lezárult!)Az Országos Szakképzési és Felnőttképzési Tanévnyitó Elektrotechnika- Elektronika, Gépészet, és Közlekedés szakmacsoportban oktató résztvevői számára megszervezésre kerül egy rövid látogatás a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. miskolci gyárában 16:00 órától. A látogatás korlátozott számban, maximum 40 fő részvételével kerül megszervezésre. Kérjük a nevezett szakmacsoportban oktató pedagógusokat, részvételi szándékukat az alábbi jelentkezési lapon jelezzék:


Mindkét program díjmentes.

Regisztrációval és a rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseiket a 431-6566-os telefonszámon és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.


Várjuk jelentkezésüket!

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.