Szakmai nap felnőttképzést folytató intézmények szakmai vezetői, oktatásszervezői részére

fejlec


Tisztelt Érdeklődők!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai napot szervez felnőttképzést folytató intézmények szakmai vezetői, oktatásszervezői részére kiscsoportos foglalkozások keretében.

Szakmai nap programja

Programunkat elsősorban azon személyeknek ajánljuk, akik tevékenyen részt vesznek, vagy részt fognak venni a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzések megszervezésében, lebonyolításában.

A szakmai nap részvételi költsége 15.000 Ft+ÁFA/fő, azaz 19.050 Ft/fő, mely a szakmai programon kívül tartalmazza a kávé, ásványvíz és szendvicsebéd költségét is.

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével az időpontra kattintva lehet.


A programot csak megfelelő számú jelentkezés esetén tudjuk megtartani, ezért a részvételi díjat csak a visszaigazoló levél kézhezvételét követően kell az NSZFH Magyar Államkincstárnál vezetett 10032000-00334789-00000000 számú számlájára utalni. A számlázási adatokat a jelentkezési lapon kell feltüntetni.

  A jelentkezések regisztrációja beérkezési sorrendben történik. Maximum 25 fő jelentkezését tudjuk fogadni, ha betelt a létszám, a jelentkezési lap inaktívvá válik. Amennyiben már egyik meghirdetett időpontra sem tud jelentkezni, kérjük, hogy részvételi szándékát a lenti e-mail címen jelezze.

Felmerülő kérdéseikkel keressék bizalommal Sarkadiné Baráth Emesét a
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a   06-1/477-5933 telefonszámon.

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.