Főmenü

Monitoring adatszolgáltatási kötelezettség táblázata a 2012. évi decentralizált keret terhére nyújtott támogatásokhoz

Tisztelt Támogatottak!

Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a honlapon megjelenő információkat, táblázatokat az előforduló módosítások miatt! Felhívjuk a Támogatottak figyelmét, hogy a megkötött támogatási szerződések értelmében a szerződéskötés dátumától számított 5 évig az adatszolgáltatási kötelezettség fennáll!

  • A 2012. évi decentralizált keret terhére nyújtott támogatások esetében a teljesítendő monitoring adatszolgáltatás a 2012/2013. tanévre kell, hogy kiterjedjen a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően: A 2012. évben nyertes pályázóknak a 2013. évben be kell nyújtaniuk a 2012. évi pályázatra vonatkozó Monitoring indikátor táblázatot kizárólag a "TERV" adatokkal kitöltve, majd pedig ezt követően 4 éven keresztül évente egy alkalommal (minden év október 15-ig) a "MEGVALÓSULT" oszlopot adatokkal kitöltve.


Kérjük, hogy az indikátor táblákat először mentsék le a saját számítógépük merevlemezére, majd a mentett fájlt megnyitva töltsék ki és mentsék el újra.
Az indikátor táblákat elektronikusan a táblában megjelölt e-mail címre MS Excel .xls kiterjesztésű fájlformátumban, nem tömörítve, egyenként csatolt fájlként kell megküldeni!
Kérjük, hogy az elektronikusan küldendő levelekben mellékletként az előzőekben leírtaknak megfelelően kizárólag az indikátor táblázatot csatolják, más csatolmányt ne küldjenek abban a levélben!

Az aktuális monitoring adatszolgáltatás teljesítéséhez a következő indikátor tábla használandó:

Az NFA KA 2012. évi decentralizált kerete terhére nyújtott támogatások esetében: Beküldési határidő (elektronikusan és papír alapon): a Tervezett adatokról: 2013. április 30.!

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.