Szakértői pályázati felhívás szakképzési és felnőttképzési szakemberek részére

USZT logo P368
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal szakképzési és felnőttképzési szakemberek jelentkezését várja szakértői adatbázisának frissítéséhez.

A pályázat célja:

Szakképzési, felnőttképzési fejlesztési feladatok ellátására szakértői adatbázis létrehozása.

Kik nyújthatnak be pályázatot?

  • szakképzésben, felnőttképzésben jártas szakemberek, oktatók, pedagógusok;
  • gazdálkodó szervezetek és az adott szakterület szakmai tapasztalattal rendelkező képviselői, munkavállalói;
  • kutatók, szakértők, fejlesztő szakemberek, döntéshozók.

A szakértői pályázat benyújtásának határideje és módja:

A pályázatot, amely önéletrajzból és kitöltött adatlapból áll, elektronikusan kell elkészíteni, és e-mailen kell elküldeni a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.


A pályázatok beadása folyamatos.

Szakértői megbízások:

A szakértői listára való felkerülés nem von maga után megbízást, felkérést. Adott fejlesztési feladat esetén az NMH elsősorban a szakértői listában szereplő szakemberek közül választ vagy ajánl partnerei számára szakértőt, a bekért további referenciák alapján. A szakértői feladatok ellátására a 2013-2014. évi időszakban, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” kiemelt projekt keretében, az alábbi fejlesztésekhez kapcsolódóan kerülhet sor:

  • 1. alprojekt: Mérés-értékelés kiterjesztése
  • 2. alprojekt: OKJ összehangolása a hatósági képesítésekkel
  • 3. alprojekt - Kerettantervek kidolgozása
  • 4. alprojekt: Szakmai folyamatellenőrzési rendszer kidolgozása
  • 5. alprojekt: Az MKKR kidolgozása


A 1700/2012 (XII.29.) Korm. határozat 1.8 alpontja szerint nem köthető megbízási és vállalkozási szerződés olyan személlyel, aki a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltötte és az öregségi teljes nyugdíjhoz szükséges szolgálati időt megszerezte (a fennálló megbízási és vállalkozási szerződéseket ez nem érinti). A kormánytól mentesítés kérhető, azonban a projekt működésének ütemezése miatt erre nincs lehetőség.

(Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy ez a felhívás NEM azonos a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Szak és Felnőttképzési Igazgatóság - Vizsgaügyviteli Főosztály "Felnőttképzési szakértői pályázat" c. felhívásával (https://vep.nive.hu/?oldal=informacio_f). Kérjük, hogy pályázatuk beadásakor ezt figyelembe venni szíveskedjenek!)

Jelen felhívással kapcsolatosan érdeklődhetnek az alábbi elérhetőségeken:

  • telefonszám: 06-(1) 459-2091 (TÁMOP Fejlesztési Titkárság)
  • e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Infoblokk2 ESZA egyes

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.