Szak- és Felnőttképzés

Szak- és Felnőttképzés 2012 1

A Szak- és Felnőttképzés című lap a Szakoktatás és a Felnőttképzésutódjaként évente tíz alkalommal jelenik meg, továbbra is igazodva a tanév rendjéhez. Ismeretterjesztő havilapként a szak- és felnőttképzés aktuális eseményeiről számol be riportokkal, tudósításokkal, rövid elemzésekkel.
A lap bemutató száma a 2012. szeptember 24-i héten jelent meg. 2012 októberétől elfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Kereskedelmi Igazgatóság, Hírlap Üzlet, Postacím: 1900 Budapest. Előfizethető az ország bármely postáján, és a hírlapot kézbesítőknél, valamint megrendelhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és telefonon a 06 80 444 444-es telefonszámon. Ára 450 Ft.

Tovább »




Szakképzési Szemle

Szakkepzesi szemle 2012 3A Szakképzési Szemle a továbbiakban évi két alkalommal jelenik meg. A magyar nyelvű, tudományos igényű lap a szak- és felnőttképzés témájában, a szakképzéssel kapcsolatos elméletekről, kutatásokról és vitákról ad majd hírt, valamint áttekintést nyújt Európa és a világ szakképzéséről. A következőszám várható megjelenése: 2012 novembere

Tovább »







Szakképzés Magyarországon


Szakképzés Magyarországon 2013A Szakképzés Magyarországon című évente egyszer jelenik meg. Angol nyelvű tudományos szak- és felnőtt-képzési témájú lapként kívánja bekapcsolni Magyarországot a szakterület nemzetközi tudományos vérkeringésébe. Az első szám várható megjelenése: 2012 decembere.

Tovább »