Tisztelt Intézményvezetők!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fejlesztési támogatásban részesített intézmények a 13/2008.(VII.22.) SZMM rendelet 1. és 2. számú mellékletének megfelelően, a tárgyévet követő év március 15. napjáig kötelesek megküldeni adatszolgáltatásaikat.

Adatszolgáltatási kötelezettségüknek az alábbi, letölthető segédprogram segítségével tehetnek eleget.

A segédprogram kitöltését követően adatszolgáltatásukat elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és papíralapon, postai úton az 1476 Budapest Pf. 75. címre kell megküldeni.

Figyelem! A szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló 2011. évi CLV. törvény (Szht.) szerint a szakképzési hozzájárulási kötelezettség terhére 2012. január 1-jétől nem adható szakképző intézményeknek fejlesztési támogatás.

Az Szht. 31. § (1) bekezdése alapján, a 2011. évben nyújtott fejlesztési támogatás - a törvény hatálybalépését megelőzően hatályos szabályok szerint - a támogatási szerződésben meghatározott célokra legkésőbb 2012. december 31. napjáig használható fel, a fel nem használt támogatási összeg befizetési határideje 2013. január 30.

 

Letölthető program: