Főmenü

Monitoring adatszolgáltatási kötelezettség táblázatai 2010

Tisztelt Támogatottak!

Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a honlapon megjelenő információkat, táblázatokat az előforduló módosítások miatt! Felhívjuk a Támogatottak figyelmét, hogy a megkötött támogatási szerződések értelmében a szerződéskötés dátumától számított 5 évig az adatszolgáltatási kötelezettség fennáll!

  • A 2005. évben kötött támogatási szerződések esetében a teljesítendő monitoring adatszolgáltatás a következő tanévre kell, hogy kiterjedjen a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően: 2009/2010. tanévre.
  • A 2006. évben kötött támogatási szerződések esetében a teljesítendő monitoring adatszolgáltatás a következő tanévre kell, hogy kiterjedjen a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően: 2009/2010. tanévre.
  • A 2007. évben kötött támogatási szerződések esetében a teljesítendő monitoring adatszolgáltatás a következő tanévre kell, hogy kiterjedjen a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően: 2009/2010. tanévre.
  • A 2008. évben kötött támogatási szerződések esetében a teljesítendő monitoring adatszolgáltatás a következő tanévre kell, hogy kiterjedjen a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően: 2009/2010. tanévre.
  • A 2010. évben kötött támogatási szerződések esetében a teljesítendő monitoring adatszolgáltatás a következő tanévre kell, hogy kiterjedjen a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően: A 2010. évben nyertes pályázóknak a 2010. évben be kell nyújtaniuk a 2010. évi pályázatra vonatkozó Monitoring indikátor táblázatot kizárólag a "TERV" adatokkal kitöltve, majd pedig ezt követően a fent felsorolt tanévek befejezését követően négy alkalommal a "MEGVALÓSULT" oszlopot adatokkal kitöltve.

 

Kérjük, hogy az indikátor táblákat először mentsék le a saját számítógépük merevlemezére, majd a mentett fájlt megnyitva töltsék ki és mentsék el újra. Az indikátor táblákat elektronikusan a táblában megjelölt mail címre MS Excel .xls kiterjesztésű fájlformátumban, nem tömörítve, egyenként csatolt fájlként kell megküldeni!

Kérjük, hogy az elektronikusan küldendő levelekben mellékletként az előzőekben leírtaknak megfelelően kizárólag az indikátor táblákat csatolják, más csatolmányt ne küldjenek abban a levélben!

Az aktuális monitoring adatszolgáltatás teljesítéséhez a következő indikátor táblák használandók:

SSL tanusítvány

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
H-1089 Budapest, Kálvária tér 7.