Tisztelt Szakértő!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal továbbképzést szervez felnőttképzési szakértők és felnőttképzési programszakértők részére a 2019. 12. 31-i hatályos állapot szerinti, átmeneti rendelkezések alapján folytatott "régi" szakértői tevékenységre vonatkozóan. A továbbképzés elméleti részét (12 óra) online formában, a 8 órás (1 napos) gyakorlati részt pedig jelenléti csoportos foglalkozás keretében valósítjuk meg. A képzés vizsgával zárul. A vizsga – az elméleti és gyakorlati témakörökből összeállított – 15 tesztkérdés kitöltéséből áll, amelyre a jelenléti képzés végén kerül sor. A vizsgán a jogszabályok használata megengedett.

Tovább »


Tisztelt Szakértő!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal továbbképzést szervez felnőttképzési szakértők és felnőttképzési programszakértők részére a 2019. 12. 31-i hatályos állapot szerinti, átmeneti rendelkezések alapján folytatott "régi" szakértői tevékenységre vonatkozóan.

A képzés felépítése

A továbbképzés elméleti részét (12 óra) online formában, a 8 órás (1 napos) gyakorlati részt pedig jelenléti csoportos foglalkozás keretében valósítjuk meg.
A képzés vizsgával zárul. A vizsga – az elméleti és gyakorlati témakörökből összeállított – 15 tesztkérdés kitöltéséből áll, amelyre a jelenléti képzés végén kerül sor. A vizsgán a jogszabályok használata megengedett.

A képzés menete

A képzés menetéről, időpontjáról és a részletes programról a regisztrált résztvevőket írásban tájékoztatjuk.

A jelenléti képzés helyszíne

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Budapest VIII. kerület, Kálvária tér 7.

A képzés zárása

A továbbképzés elvégzéséről szakterületenként tanúsítványt állítunk ki. A tanúsítvány kiadásának feltételei:

  • A sikeres vizsga (a vizsga akkor sikeres, ha a 15 kérdésre adott válaszból legalább 10 helyes).
  • A jelenléti képzésen való 100 %-os részvétel (hiányzás nem megengedett).
  • Aláírt jelenléti ív.

Egyéb információk

  • A továbbképzésen a nyilvántartásban adott szakterületen aktív, vagy felfüggesztett státuszban lévő szakértő vehet részt.
  • A képzésre előzetesen lehet jelentkezni a jelentkezési felületen található űrlap kitöltésével, a szakterület(ek) megjelölésével lehet (egy jelentkezési lapon több szakterület megjelölhető). Az előzetes regisztrációról visszaigazolást küldünk.
  • Egy képzési csoport maximum 20 fő részvételével indul. A konkrét időpontokról az előzetesen regisztrált résztvevőket írásban tájékoztatjuk.

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy:

  • A továbbképzési kötelezettség teljesítését a felnőttképzési szakértő a kormányhivatalnak, a felnőttképzési programszakértő a kamarának köteles a továbbképzést záró vizsga időpontjától számított nyolc napon belül bejelenteni.


Regisztrációval kapcsolatos információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a 06-1/477-5966 telefonszámon.
Adatkezelési tájékoztatót (ez egy hivatkozás, mögötte a tájékoztató) megismertem és elfogadom.

Az előzetes regisztráció elérhető az alábbi linkre kattintva:

Felnőttképzési szakértők és felnőttképzési programszakértők továbbképzése - Előzetes regisztráció