Tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002 kiemelt projekt 2011. szeptember 30-án befejezte szakmai tevékenységét.
Az elkészült tananyagok az alábbiakban érhetőek el:
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program 2.2.1-08/1-2008-0002 keretében „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” című kiemelt projekt 4. Tananyagfejlesztés alprojekt célja, olyan tartalomelem-fejlesztés az új Okj-ben található, iskolai rendszerben oktatható szakképesítésekre, melynek kiindulópontjai a modultérkép és a ténylegesen kiadott új központi programok. A fejlesztés 262 darab alap-, páros-többes modulokra, valamint néhány saját modulra irányul. A fejlesztés célindikátora 3000 darab tartalomelem.
Adatbázisunk jelenleg 210 darab szakmai követelménymodulhoz tartozó 3013 darab tartalomelemet tartalmaz
Találatok száma: 110db | teljes lista
21. Élelmiszeripar
|
0509-06 A munkakezdés feladatai |
6 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0510-06 Gyártás előkészítése és befejezése |
7 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0511-06 Mérések, dokumentálás, gazdálkodás |
4 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0513-06 Fogyasztói tej, tejkészítmények és savanyított termékek |
9 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0518-06 Erjedés- és tartósítóipari nyersanyag-feldolgozás |
5 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0520-06 Tartósítóipari nyersanyagok feldolgozása |
8 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0532-06 Tésztafeldolgozás |
11 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0533-06 Kelesztés |
1 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0534-06 Sütés |
3 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0535-06 Tésztakészítés, tésztaszárítás |
8 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0536-06 Cukrászati termékkészítés |
26 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0562-06 Erjedés- és boripari nyersanyag-feldolgozás |
4 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
0886-06 Általános vállalkozási feladatok |
11 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
1137-06 Hús- és baromfiipari termékgyártás |
3 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)
|
2229-06 Szőlőtermesztés |
4 db |
Letöltés» |
(Szt. elem szám, cím, szerző)