Tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002 kiemelt projekt 2011. szeptember 30-án befejezte szakmai tevékenységét.
Az elkészült tananyagok az alábbiakban érhetőek el:



Az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program 2.2.1-08/1-2008-0002 keretében „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” című kiemelt projekt 4. Tananyagfejlesztés alprojekt célja, olyan tartalomelem-fejlesztés az új Okj-ben található, iskolai rendszerben oktatható szakképesítésekre, melynek kiindulópontjai a modultérkép és a ténylegesen kiadott új központi programok. A fejlesztés 262 darab alap-, páros-többes modulokra, valamint néhány saját modulra irányul. A fejlesztés célindikátora 3000 darab tartalomelem.

Adatbázisunk jelenleg 210 darab szakmai követelménymodulhoz tartozó 3013 darab tartalomelemet tartalmaz


Cím
Szakmacsoport
Modulszám
Szt. elem szám
Szerző
 

Találatok száma: 110db | teljes lista

21. Élelmiszeripar

0509-06 A munkakezdés feladatai 6 db Letöltés»
0510-06 Gyártás előkészítése és befejezése 7 db Letöltés»
0511-06 Mérések, dokumentálás, gazdálkodás 4 db Letöltés»
0513-06 Fogyasztói tej, tejkészítmények és savanyított termékek 9 db Letöltés»
0518-06 Erjedés- és tartósítóipari nyersanyag-feldolgozás 5 db Letöltés»
0520-06 Tartósítóipari nyersanyagok feldolgozása 8 db Letöltés»
0532-06 Tésztafeldolgozás 11 db Letöltés»
0533-06 Kelesztés 1 db Letöltés»
0534-06 Sütés 3 db Letöltés»
0535-06 Tésztakészítés, tésztaszárítás 8 db Letöltés»
0536-06 Cukrászati termékkészítés 26 db Letöltés»
0562-06 Erjedés- és boripari nyersanyag-feldolgozás 4 db Letöltés»
0886-06 Általános vállalkozási feladatok 11 db Letöltés»
1137-06 Hús- és baromfiipari termékgyártás 3 db Letöltés»
2229-06 Szőlőtermesztés 4 db Letöltés»